topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret sej

Paneret sej

med appelsinsalat & fritter

Hvordan lyder hjemmelavede fiskepinde og hjemmelavede pommes frites til aftensmad? Her er en simpel opskrift, der vil guide dig trin for trin, så du lykkes galant med disse favoritter. Server med en forfriskende salat af anis smagende fennikel, appelsin og kålblanding, samt sennep aioli. Det her smager altså virkelig godt, hvis vi selv må sige det!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Kørvel

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Appelsin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)691 kcal
Energi (kJ)2892 kJ
Fedt29.11 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat75.47 g
Sukker15.9 g
Protein33.86 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Skær appelsin
2

Skær appelsin i tern. Hak kørvel fint. Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Paner fisk
3

Bland panko og Hvide Løjer & Urter med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Vend fisk i æg og derefter i panering. Stil til side på en ren tallerken. TIP: 4 pers.: Fordel paneringen i to dybe tallerkener i stedet for én, og vend fisken af to omgange. Det forhindrer paneringen i at klistre for meget.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland appelsinsalat
5

Bland appelsin, snittet salat og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Bland aioli, sennep og kørvel i en lille skål. TIP: Tilsæt mere sennep, hvis du kan lide smagen!

Server
6

Anret fisk, fritter og appelsinsalat på tallerkener. Server med sennepsaioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image