Paneret halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret halloumi

Paneret halloumi

med cremet kartoffelsalat og frisk dild

I aftens opskrift har halloumi hovedrollen, og vi byder på en fantastisk smagsoplevelse, når vi panerer den lækre ost i panko og vores skønne krydderiblanding som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi bikser også en cremet kartoffelsalat sammen med crème fraiche, radiser, skalotteløg og spinat, og så topper vi med frisk dild.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

125 g

Radiser

1 stk

Skalotteløg

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

200 g

Halloumi

4 g

Hvide Løjer & Urter

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)861 kcal
Energi (kJ)3603 kJ
Fedt48.04 g
Mættet fedt24.8 g
Kulhydrat62.27 g
Sukker8.9 g
Protein37.45 g
Salt4.6 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet). Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Forbered råvarer
2

Skær radiser i tynde skiver. Hak skalotteløg fint. Skyl spinat, og hak groft. Hak dild fint. Halver citron. Skær halloumi i 2 cm skiver (2 pr. person).

Paner halloumi
3

Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko, Hvide Løjer & Urter og et stort nip peber* i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel* [½ dl | 1 dl] i en tredje dyb tallerken. Vend halloumi i mel, derefter i æg, og til sidst i panko.

Steg halloumi
4

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Lav kartoffelsalat
5

Bland kartofler med crème fraiche [½ pakke, 2P], sennep, citronsaft [1 spsk | 2 spsk|, radiser, skalotteløg, spinat, dild (gem lidt til anretning), salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en stor skål.

Server
6

Anret kartoffelsalat på tallerkener. Top med halloumi. Drys med resterende dild.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image