HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaneret Fiskeburger
topBanner
Paneret fiskeburger

Paneret fiskeburger

med citronsyltet rødløg og purløgsdressing

Vi serverer denne uges fisk i form af fristende fiskeburgers med spændende tilbehør. Vi panerer fisk i panko, citronskal og vores skønne krydderiblanding Ay Cajun-ba. Vi bygger vores fiskeburgers med paneret fisk, agurk, citronsyltet rødløg og purløgsdressing, og serverer dem sammen med hjemmelavede fritter!

Allergener:fiskglutenmælkægsennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

½ stk

Briocheboller

(Indeholdergluten, mælk, æg, sennepKan indeholdesoja, sesam)

1 stk

Rødløg

12 g

Agurk

80 g

Sennep

(Indeholdersennep)

1 pose

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

300 g

Purløg

1 stk

Kartofler

2 g

Citron, økologisk

1 stk

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Æg (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

2 spsk

Vand* (trin 2)

Hvedemel (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)689 kcal
Energi (kJ)2881 kJ
Fedt36.82 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat54.34 g
Sukker7.7 g
Protein32.41 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak purløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland rødløg, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål. 

3

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk] og et stort nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko, Ay Cajun-ba og et nip citronskal i en tredje skål. Halver fisk, og vend i mel, derefter i æg og til sidst i paneringTIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

4

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side. Bland aioli, sennep [2 tsk | 4 tsk], purløg og et nip salt* og peber* i en lille skål. TIP: Smag eventuelt til med mere sennep.

5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. Skær agurk i tynde skiver på skrå. Hæld væde fra rødløg.

6

Smør boller med purløgsdressing. Fyld med agurk, fisk og rødløg. Server med fritter og resterende agurk og citronbåde.