Pandestegte svine- og kalvekødsbøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte svine- og kalvekødsbøffer

Pandestegte svine- og kalvekødsbøffer

med cremet svampesauce og saftig æblesalat

I aften frister vi med et sikkert kort, som hele familien vil elske. Pandestegte svine- og kalvekødsbøffer får et ekstra twist af, at der er ketchup i farsen. Svampesaucen bliver vidunderligt cremet af fløde, og æblesalaten med selleri er frisk tilbehør. Og lad os ikke glemme de kogte kartofler, som vi blander med smør og frisk persille.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk
Soja
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

½ stk

Løg

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

200 g

Champignon

400 g

Små kartofler

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Bladselleri

(Indeholder Selleri)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Ketchup (step 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)787 kcal
Energi (kJ)3292 kJ
Fedt41.6 g
Mættet fedt18.3 g
Kulhydrat59.7 g
Sukker16.1 g
Protein40.1 g
Salt4.8 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på. 

Steg bøffer
2

Imens, riv løg [½ stk, 2P] groft.

Bland hakket svine-/kalvekød, løg, æg [1 stk | 2 stk], panko, ketchup [1 spsk | 2 spsk] og salt [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål. 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande [2 stk, 4P] på middelhøj varme.

Form fars til bøffer (3 pr. person), og steg i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken, og dæk med sølvpapir.

Steg svampe
3

Imens, skær svampe i 1 cm tern. 

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme (tilsæt en smule olivenolie ved behov). 

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne og brunet, og krydr med et nip salt.

Lav æblesalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skær bladselleri i tynde skiver. 

Hak persille groft.

Bland æble, bladselleri, halvdelen af persille og et nip salt i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav svampesauce
5

Sænk varmen på stegepanden til lav.

Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min. 

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk] og resterende persille til gryden med kartofler lige inden servering, og vend sammen.

Server
6

Anret bøffer, kartofler og æblesalat på tallerkener.

Top bøffer med svampesauce.