
Pandestegte ostefritters
med fyldig salat og asiatisk dressing
Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 pose
Koriander
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
1 stk
Agurk
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ g
Chiliflager
1 stk
Lime
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 stk
Æg (trin 2)
6 spsk
Hvedemel (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Fremgangsmåde

Riv gulerod (uskrællet) og grillost groft.
Snit forårsløg fint.
Skær agurk i 1 cm tern.

Pisk æg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja og grøntsagsbouillon sammen i en skål.
Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg og et nip chiliflager, og rør rundt.
Tilsæt hvedemel [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber, og bland det hele sammen.

Hæld olivenolie i stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 2-3 min på hver side.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Skær lime i både.
Hak peanuts groft.
Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt limesaft og et nip salt of peber i en skål.
Vend kålblanding, agurk og peanuts i skålen.

Hak koriander groft.

Anret fritters og kålsalat på tallerkener.
Top med koriander.
Server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.