Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Pandestegte ostefritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde spor af: Selleri)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
1 pose
Koriander
1 stk
Grillost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
½ stk
Rød chili
1 stk
Agurk
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
2 stk
Æg (trin 2)
6 spsk
Hvedemel (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv grillost groft. Snit forårsløg fint. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær agurk i 1 cm tern.
Pisk æg [2 stk | 4 stk], Hvide Løjer & Urter og grøntsagsbouillon sammen i en skål. Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber, og bland det hele sammen.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak peanuts groft. Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], kålblanding, agurk og peanuts i en skål, og krydr med et nip salt og peber.
Hak koriander groft.
Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise.