HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegte Ostefritters
topBanner
Pandestegte ostefritters

Pandestegte ostefritters

med fyldig salat og asiatisk dressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:One PanHurtigVegetariskStærk
Allergener:SesamÆgGlutenSojaSennepJordnødderMælkSelleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholdeSelleri)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(IndeholderSesam, Æg, Gluten, Soja, Sennep)

20 g

Saltede peanuts

(IndeholderJordnødderKan indeholdeSesam, Nødder)

1 pose

Koriander

1 stk

Grillost

(IndeholderMælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

½ stk

Rød chili

1 stk

Agurk

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)889 kcal
Energi (kJ)3718 kJ
Fedt58.15 g
Mættet fedt26.2 g
Kulhydrat47.14 g
Sukker15.5 g
Protein43.24 g
Salt5.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv grillost groft. Snit forårsløg fint. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær agurk i 1 cm tern.

2

Pisk æg [2 stk | 4 stk], Hvide Løjer & Urter og grøntsagsbouillon sammen i en skål. Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber, og bland det hele sammen.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Hak peanuts groft. Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], kålblanding, agurk og peanuts i en skål, og krydr med et nip salt og peber.

5

Hak koriander groft.

6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise.