HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegte Ostefritters
topBanner
Pandestegte ostefritters

Pandestegte ostefritters

med syrlig salat og asiatisk dressing

Populær

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:One PanHurtigVegetariskStærk
Allergener:sesamægglutensojasennepjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholdersesam, æg, gluten, soja, sennep)

1 stk

Lime

20 g

Saltet peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

1 pose

Koriander

1 stk

Grillost

(Indeholdermælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

½ stk

Chili

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 2)

6 spsk

Hvedemel* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)898.48 kcal
Energi (kJ)3759.2402 kJ
Fedt58.0756 g
Mættet fedt26.1 g
Kulhydrat49.4915 g
Sukker15.8 g
Protein43.4365 g
Salt4.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv grillost groft. Snit forårsløg fint. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær agurk i 1 cm tern.

2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*, og bland det hele sammen.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt kålblanding, agurk og peanuts, og bland sammen.

5

Hak koriander groft.

6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.