
Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Hvide Løjer & Urter
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
20 g
Peanuts
(Indeholder: Jordnødder)
1 stk
Koriander
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
½ stk
Chili
1 stk
Agurk
2 stk
Æg (trin 2)
6 spsk
Hvedemel (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær agurk i 1 cm tern.

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber*, og bland det hele sammen.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt kålblanding, agurk og peanuts, og bland sammen.

Hak koriander groft.

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.