Skip to main content
Pandestegt steak og cremet pebersauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og cremet pebersauce

Pandestegt steak og cremet pebersauce

med stegte grøntsager og rosmarinfritter

Ups, er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Intet problem, vi har ordnet den skønneste menu, som du tilbereder på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt rumpsteak med sprøde rosmarinfritter. Fantastisk tilbehør er hvidløgsstegt broccolini, gulerod, rødløg og en cremet pebersauce med fløde.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 g

Groftmalet peber

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

300 g

Rumpsteak

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

200 g

Broccolini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5065 kJ
Kalorier (kcal)1211 kcal
Fedt31.4 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat67 g
Sukker15.2 g
Protein42.4 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Bag rosmarinfritter
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Hak rosmarin fint.

Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) i 5 cm lange stave.

Skær rødløg i 1 cm både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg broccolini, gulerod og rødløg i 5-6 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Krydr med salt og et nip peber.

Overfør til en skål, og dæk til med låg.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere.

Steg bøffer
4

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Lav pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middellav varme, når fritterne har 5 min tilbage.

Svits groftmalet peber i 30 sek. Tilsæt vand, og skrab bunden af panden med en palet.Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer.

Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Anret bøffer, rosmarinfritter og grøntsager på tallerkener.

Top bøffer med pebersauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image