Pandestegt steak og cremet pebersauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og cremet pebersauce

Pandestegt steak og cremet pebersauce

med stegte grøntsager og sprøde fritter

Ups, er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Intet problem, vi har ordnet den skønneste menu, som du tilbereder på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde rosmarinfritter. Fantastisk tilbehør er hvidløgsstegt broccolini, gulerod, rødløg og en cremet pebersauce med fløde.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

150 g

Broccolini

2 g

Groftmalet peber

500 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3434 kJ
Kalorier (kcal)821 kcal
Fedt46.5 g
Mættet fedt26.5 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker13.9 g
Protein57 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rosmarinfritter
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt.

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Hak rosmarin [1/2 stk, 2P] fint. 

Fordel fritter på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) i 5 cm lange stave.

Skær rødløg i 1 cm både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg broccolini, gulerod og rødløg i 5-6 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber. 

Overfør til en skål, og dæk til med låg.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme.

Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. 

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Lav pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middellav varme, når fritterne har 5 min tilbage.

Svits groftmalet peber i 30 sek. Tilsæt et skvæt vand, og skrab bunden af panden med en palet. 

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer.

Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Anret bøffer, rosmarinfritter og grøntsager på tallerkener.

Top bøffer med pebersauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image