Pandestegt steak og calabresedip
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og calabresedip

Pandestegt steak og calabresedip

med stegte grøntsager og rosmarinfritter

Ups, er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Intet problem, vi har ordnet den lækreste menu, som du tilbereder på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde rosmarinfritter. Fantastisk tilbehør er hvidløgsstegt gulerod, rødløg og grønne bønner, og en cremet calabresedip med yoghurt og persille.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

300 g

Angus Striploin

1 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

75 g

Grønne bønner

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Calabresepesto

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3068 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt39.3 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat57.6 g
Sukker12.5 g
Protein39.1 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rosmarinfritter
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Hak rosmarin [1/2 stilk I 1 stilk] fint. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) i 5 cm lange stave. Skær rødløg [½ stk, 2P] i 1 cm både. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær ender af grønne bønner [½ pose, 2P].

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg grønne bønner, gulerod og rødløg i 4-5 min, eller indtil næsten møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg.

Steg bøffer
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Bland calabresedip
5

Bland yoghurt, calabresepesto, halvdelen af persille, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en lille skål. Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med et stort nip peber*. 

Server
6

Anret bøffer, fritter og grøntsager på tallerkener. Drys med resterende persille. Server med calabresedip.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image