HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Steak Og Calabresedip
topBanner
Pandestegt steak og calabresedip

Pandestegt steak og calabresedip

med stegte grøntsager og rosmarinfritter

Premium

Ups, er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Intet problem, vi har ordnet den lækreste menu, som du tilbereder på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde rosmarinfritter. Fantastisk tilbehør er hvidløgsstegt gulerod, rødløg og grønne bønner, og en cremet calabresedip med yoghurt og persille.

Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

300 g

Angus Striploin

1 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

75 g

Grønne bønner

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Calabresepesto

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

¼ tsk

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)733.33 kcal
Energi (kJ)3068.2527 kJ
Fedt39.274 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat57.5513 g
Sukker12.5 g
Protein39.142 g
Salt1.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Hak rosmarin [1/2 stilk I 1 stilk] fint. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær gulerod (uskrællet) i 5 cm lange stave. Skær rødløg [½ stk, 2P] i 1 cm både. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær ender af grønne bønner [½ pose, 2P].

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg grønne bønner, gulerod og rødløg i 4-5 min, eller indtil næsten møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg.

4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Bland yoghurt, calabresepesto, halvdelen af persille, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en lille skål. Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med et stort nip peber*. 

6

Anret bøffer, fritter og grøntsager på tallerkener. Drys med resterende persille. Server med calabresedip.