topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt hakkebøf

Pandestegt hakkebøf

med bløde løg og brun sovs

I aften byder vi på klassiske smage i perfekt harmoni. Sprød hakkebøf får en spændende smag af at farsen indeholder Worcestershiresauce. Vi serverer vores hakkebøffer med ovnbagte rodfrugter, karamelliserede løg, brun sovs og sprød hjemmesyltet agurk.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter
Soja
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Rødbede

1 stk

Løg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

225 g

Hakket oksekød

4 g

Oksebouillon

100 g

Brun sovs

(Indeholder Mælk)

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2825 kJ
Kalorier (kcal)675 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat63.2 g
Sukker21.5 g
Protein32.4 g
Salt5.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både. 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Steg løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand [2 spsk I 4 spsk], sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. 

Overfør til en lille skål.

Sylt agurk
3

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Bland agurk, hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk I 1 tsk], vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Hæld lage fra lige inden servering.

Steg hakkebøffer
4

Bland hakket oksekød, æg [1 stk I 2 stk], worcestershire sauce [1/2 pakke, 2P], rasp, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber i en stor skål.

Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sovs
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt brun sovs, vand [1 dl | 2 dl], oksebouillon og et nip peber, og lad simre i 3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt løg, og vend sammen.

Server
6

Anret rodfrugter og hakkebøffer på tallerkener.

Top med brun sovs og løg.

Server med agurk.