Aftenens middag bliver en velsmagende og nærende kyllingesalat med masser af spændende ingredienser. Vi ovnsteger kylling til perfektion med sprøde, ovnbagte cannellinibønner, som vi krydrer med vores egen krydderiblanding, Hello Sunrise. Vi laver også en smuk avocadosalat med gulerod og tomat og en cremet hvidløgsdressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
280 g
Kyllingebryst
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
380 g
Cannellinibønner
60 g
Blandet salat
½ spsk
Mel til bønner
¼ tsk
Salt til bønner
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skyl cannellinibønner, og dup tørre med køkkenrulle.
Bland cannellinibønner, Hello Sunrise, hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, vend sammen, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med kyllingebouillon og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak tomat groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skyl blandet salat.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Krydr med et nip salt og peber.
Bland blandet salat, tomat, gulerod, avocado, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær kylling i 5 skiver.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med kylling og cannellinibønner.
Server med hvidløgsdressing.