Skip to main content
Ovnstegt kylling og sprøde cannellinibønner
Ovnstegt kylling og sprøde cannellinibønner

Ovnstegt kylling og sprøde cannellinibønner

med avocadosalat og hvidløgsdressing

Aftenens middag bliver en velsmagende og nærende kyllingesalat med masser af spændende ingredienser. Vi ovnsteger kylling til perfektion med sprøde, ovnbagte cannellinibønner, som vi krydrer med vores egen krydderiblanding, Hello Sunrise. Vi laver også en smuk avocadosalat med gulerod og tomat og en cremet hvidløgsdressing med fraiche.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

280 g

Kyllingebryst

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

380 g

Cannellinibønner

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Mel til bønner

¼ tsk

Salt til bønner

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2611 kJ
Kalorier (kcal)624 kcal
Fedt19.9 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat42.8 g
Sukker6.6 g
Kostfibre15.6 g
Protein52.1 g
Salt5.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium123 mg
Calcium7 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag cannellinibønner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skyl cannellinibønner, og dup tørre med køkkenrulle.

Bland cannellinibønner, Hello Sunrise, hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, vend sammen, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med kyllingebouillon og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Hak tomat groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl blandet salat.

Lav salat
4

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Krydr med et nip salt og peber.

Bland blandet salat, tomat, gulerod, avocado, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav hvidløgsdressing
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Skær kylling i 5 skiver.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med kylling og cannellinibønner.

Server med hvidløgsdressing.