Skip to main content
Ovnbagt kyllingebryst og sprød ostetopping
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kyllingebryst og sprød ostetopping

Ovnbagt kyllingebryst og sprød ostetopping

med sesamkartofler og gyldenbagt broccoli

Kylling og kartofler er elsket af de fleste, og i aften vil alle smile, når tallerkenerne bliver sat frem. De vil nemlig være fyldt med sprødt ostetoppet kyllingebryst, bagte kartofler og broccoli med sesamfrø. Spændende tilbehør er sprød rucolasalat med peberfrugt og tomat, og cremet aioli til at dyppe herlighederne i!

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Hurtig
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Broccoli

280 g

Kyllingebryst

6 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

40 g

Rucola

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

½ stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2704 kJ
Kalorier (kcal)646 kcal
Fedt24.5 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat54.2 g
Sukker10.4 g
Protein49.3 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Skær kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Bag kartofler
2

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
3

Imens, skær broccoli i buketter (inklusive stokken) i 1 cm tern.

Skyl rucola.

Hak tomat og peberfrugt groft.

Vend kylling med en smule olivenolie, Jorden Rundt og salt i en mellemstor skål.

Bag kylling og broccoli
4

Tag bagepladen ud af ovnen, når kartoflerne har 20 min tilbage.

Placer kylling og broccoli på samme bageplade. Dryp broccoli med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 17-19 min.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav rucolasalat
5

Top kylling med finrevet ost, når der er 5 min tilbage. Bag i resterende tid, eller indtil osten er smeltet og kyllingen er gennemtilberedt.

Bland rucola, peberfrugt, tomat, balsamico, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret broccoli, kartofler, kylling og rucolasalat på tallerkener.

Top kartofler med sesamfrø.

Server med aioli.