Skip to main content
Ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne
Ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne

Ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne

med bechamelsauce og spidskålssalat

Er I en familie, der elsker lasagne? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne, hvor tortillastrimler erstatter lasagnepladerne. Vi serverer vores velsmagende lasagne med en frisk spidskålssalat med frisk basilikum.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

225 g

Hakket oksekød

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Middelhavsdrøm

390 g

Hakkede tomater

4 g

Bouillon

1 stk

Basilikum

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

75 g

Spidskål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

1 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til bechamel

1 spsk

Mel til bechamel

2 dl

Mælk til bechamel

¼ tsk

Salt til bechamel

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3509 kJ
Kalorier (kcal)839 kcal
Fedt46.6 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat61.2 g
Sukker20.1 g
Kostfibre7 g
Protein41.8 g
Salt8.1 g
Potassium339.8 mg
Calcium23.5 mg
Iron2.6 mg

Fremgangsmåde

Steg oksekød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Krydr kød
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt hvidløg, Middelhavsdrøm, bouillon og Hvide Løjer & Urter til stegepanden, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, salt, smør, sukker og vand, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.

Lav bechamelsauce
3

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt hvedemel under omrøring.

Tilsæt mælk under omrøring, og pisk i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt salt, halvdelen af ​​finrevet ost og et nip peber, og pisk sammen.

Bag lasagne
4

Fordel halvdelen af kødsauce i et ildfast fad.

Skær hvert tortillabrød i 4 strimler, og fordel halvdelen ovenpå.

Gentag med resterende kødsauce og tortillabrød.

Top med bechamelsauce, og drys med resterende finrevet ost.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil saucen bobler og osten er gylden.

Lav salat
5

Imens, hak basilikum groft.

Bland basilikum, spidskål, olivenolie og salt i en stor skål.

Server
6

Lad lasagne køle en smule af inden servering.

Anret på tallerkener.

Server med salat.