Ostegratineret tortillalasagne
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostegratineret tortillalasagne

Ostegratineret tortillalasagne

med bechamelsauce og frisk gulerodssalat

Er I en familie der elsker lasagne? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på ostegratineret tortillalasagne, hvor tortillastrimler erstatter lasagnepladerne. Vi serverer vores velsmagende lasagne med en frisk gulerodssalat med frisk basilikum.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Kyllingebouillon

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Gulerod

1 pose

Basilikum

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 dl

Vand (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

10 spsk

Mælk (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3979 kJ
Kalorier (kcal)951 kcal
Fedt56.2 g
Mættet fedt23.2 g
Kulhydrat68.2 g
Sukker23.4 g
Protein40.9 g
Salt7.6 g

Redskaber

Stegepande
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Steg oksekød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Krydr kød
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt hvidløg, Middelhavsdrøm, kyllingebouillon og Hvide Løjer & Urter til stegepanden, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], smør [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.

Lav bechamelsauce
3

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt hvedemel [1 spsk | 2 spsk] under omrøring. Tilsæt mælk [2 dl | 4 dl] under omrøring, og pisk i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], halvdelen af ​​finrevet ost og et nip peber, og pisk sammen. 

Bag lasagne
4

Fordel halvdelen af kødsauce i et ildfast fad. 

Skær hvert tortillabrød i 4 strimler, og fordel halvdelen ovenpå.

Gentag med resterende kødsauce og tortillabrød.

Top med bechamelsauce, og drys med resterende finrevet ost.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil saucen bobler og osten er gylden.

Lav gulerodssalat
5

Imens, hak basilikum groft. 

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint. 

Bland basilikum, gulerod, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

 

Server
6

Lad lasagne køle en smule af før servering.

Anret lasagne på tallerkener. 

Server med gulerodssalat.