Skip to main content
Ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne

Ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne

med bechamelsauce og spidskålssalat

Er I en familie, der elsker lasagne? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på ostegratineret oksekøds- og tortillalasagne, hvor tortillastrimler erstatter lasagnepladerne. Vi serverer vores velsmagende lasagne med en frisk spidskålssalat med frisk basilikum.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

225 g

Hakket oksekød

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Middelhavsdrøm

390 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Basilikum

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

75 g

Spidskål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

1 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til bechamel

1 spsk

Mel til bechamel

2 dl

Mælk til bechamel

¼ tsk

Salt til bechamel

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3829 kJ
Kalorier (kcal)915 kcal
Fedt55.7 g
Mættet fedt23.3 g
Kulhydrat60.6 g
Sukker18.3 g
Protein40.9 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

Steg oksekød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Krydr kød
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt hvidløg, Middelhavsdrøm, kyllingebouillon og Hvide Løjer & Urter til stegepanden, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, salt, smør, sukker og vand, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.

Lav bechamelsauce
3

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt hvedemel under omrøring.

Tilsæt mælk under omrøring, og pisk i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt salt, halvdelen af ​​finrevet ost og et nip peber, og pisk sammen.

Bag lasagne
4

Fordel halvdelen af kødsauce i et ildfast fad.

Skær hvert tortillabrød i 4 strimler, og fordel halvdelen ovenpå.

Gentag med resterende kødsauce og tortillabrød.

Top med bechamelsauce, og drys med resterende finrevet ost.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil saucen bobler og osten er gylden.

Lav salat
5

Imens, hak basilikum groft.

Bland basilikum, spidskål, olivenolie og salt i en stor skål.

Server
6

Lad lasagne køle en smule af inden servering.

Anret på tallerkener.

Server med salat.