Oreganomarineret lammeculotte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oreganomarineret lammeculotte

Oreganomarineret lammeculotte

med græsk salat og hvidløgsyoghurt

Skal du have gæster og vil du imponere med et måltid, der med garanti vil give dig tilfredse gæster? Så har du valgt den helt rette opskrift. Oreganomarineret lammeculotte steges til perfektion, og serveres med smukt grønt spinatris, græsk salat med cherrytomater, rødløg og salatost, og cremet hvidløgsyoghurt.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Oregano

300 g

Lammeculotte

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

½ stk

Rødløg

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1189 kcal
Energi (kJ)4974 kJ
Fedt83.8 g
Mættet fedt39.2 g
Kulhydrat67.1 g
Sukker8.3 g
Protein39.6 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris, kyllingebouillon og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, halver citron.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak oregano fint.

Skær lammeculotte i 3 cm stykker på et andet skærebræt. 

Vend lammeculotte med oregano, et stort skvæt citronsaft, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Forbered grøntsager
3

Skyl spinat, og hak fint.

Halver cherrytomater.

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Lav græsk salat
4

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland agurk, cherrytomater, rødløg, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], resterende citronsaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Steg lammeculotte
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg lammeculotte i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Vend spinat og smør [1 spsk I 2 spsk] i gryden med ris.

Server
6

Anret spinatris og græsk salat i dybe tallerkener.

Drys med smuldret salatost. 

Top med lammeculotte.

Dryp med hvidløgsyoghurt.