Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Prøv lækre opskrifter med lam i hverdagen

Det er måske ikke så tit, der kommer lam på bordet derhjemme. Men det kan du hurtigt lave om på med de lækre opskrifter med lam fra HelloFresh. Vi har sørget for at skabe spændende og smagfulde opskrifter, der alle har lammekød i centrum.

Servér nemme og smagfulde retter med lam

Du kender måske bedst lam fra påsken, men der er heldigvis ingen grund til at begrænse dig selv til kun at spise lam én gang om året. Gå på opdagelse i vores univers af lækre retter med lammekød, og lad os gøre det nemt at lave retter med lam.

Sæt tænderne i en lækker ret med lammekød

Få øjnene op for de mange retter med lam

Et godt stykke lam kan være en virkelig udsøgt bid mad. Og der findes heldigvis flere måder at tilberede det saftige kød på. Det gør det muligt at eksperimentere en smule, så du kan finde op til flere nye favoritmåder at tilberede lam på.
Hos HelloFresh har vi samlet flere kødopskrifter, der kan gøre din aftensmad lidt ekstra spændende og lækker. Opdag eksempelvis nye måder at tilberede lam på, og glæd dig over muligheden for at prøve en form for tilbehør, du måske ikke selv havde overvejet. Vi giver dig både mulighed for at vælge retter, hvor lammet tilberedes på panden og i ovnen, så du kan vælge den opskrift, der tiltaler dig mest.
Lammekød er virkelig lækkert i simremad, men du kan også lave et sandt festmåltid på ganske kort tid. Blandt andet kan vores opskrift på ovnstegt lammeculotte gøre en helt almindelig hverdagsaften lidt mere festlig. Så uanset om du ønsker en skøn omgang aftensmad eller måske vil fejre en særlig anledning, kan du få hjælp til netop dette med en måltidskasse fra HelloFresh.

Vælg en utrolig nem opskrift med lam

Du sammensætter selv din måltidskasse

Du kender måske bedst lam fra påskemiddagen eller måske endda græsk mad – men der er mange flere former for lammeretter end det. Hvad end du foretrækker en lammekølle eller lammeculotte, en steg eller en gryderet, så kan du få fornyet kærlighed til det smagfulde kød med hjælp fra HelloFresh.
Lam er lækkert, og faktisk kan det være virkelig nemt at lave lam – især med hjælp fra HelloFresh. Vores mange opskrifter sørger nemlig for, at du kan prøve forskellige retter på en nem og simpel måde. Din måltidskasse indeholder nemlig alle dine ingredienser, så du blot skal tilberede din mad. Det gør det nemt for dig at give dig i kast med nye opskrifter. Men samtidig kan det også gøre aftensmaden ekstra nem efter en lang arbejdsdag.
Du kan blandt andet prøve vores opskrift på oreganomarineret lammeculotte, der kun tager 30 minutter at lave. Retten er nem, uden at det påvirker smagen – perfekt til at imponere familien eller gæsterne uden at bruge mange timer foran komfuret.

Sæt masser af lam på menuen

Lav noget særligt mad til familien

Du kender sikkert allerede mange retter med oksekød, svinekød og kylling. Det er nemlig former for kød, vi ofte spiser. Men det er blevet mere og mere almindeligt, at der også bliver serveret lam til aftensmad rundt omkring i de danske hjem. Og det forstår vi godt.
Når først du har forsøgt dig med eksempelvis en lammekølle på grillen, så er du allerede kommet langt. For det første har du måske opdaget, at det ikke behøver at være svært at tilberede lam. For det andet har du muligvis fået øjnene op for den lækre smag.
Lam er en skøn ret både til sommer og vinter – og hvis du har rester, er de helt ideelle til eksempelvis pitabrød. Der findes desuden også mange udskæringer af lam, du kan eksperimentere med, samt forskellige smagskombinationer. Lam og mynte er blandt andet et populært sæt, der passer perfekt sammen. Men du kan også prøve vores opskrift på pistanciepaneret lam og rødvinssauce, der kan trække lammets smag i en helt ny retning.
Find mere inspiration til familiens måltider med vores mest populære opskrifter. Med måltidskasser fra HelloFresh bliver det nemlig nemt at servere spændende mad hver dag.

Tips og fakta om opskrifter med lam

Fresh Facts

Lam til påske

Mange familier spiser lam til påske – typisk påskedag. Men ved du hvorfor?
Da påsken er en kristen tradition, finder du også svaret i kristendommen. Jesus var jøde, og jøderne spiste lam for at fejre, at de blev udfriet fra Egyptens fangeskab. Der er derfor også stor sandsynlighed for, at Jesus selv spiste lam.
Derfor er det nu normalt, at vi i påsken sætter lam på bordet. Og selv hvis du ikke er kristen, kan du heldigvis stadig nyde det saftige kød – både i påsken men også alle andre dage i året.

FAQ om opskrifter med lam

Hvilke lammeopskrifter kan du finde hos HelloFresh?

Hos HelloFresh finder du et godt udvalg af opskrifter med lam. Blandt andet tilbyder vi lækre muligheder som pistaciepaneret lam med rødvinssauce, timianstegt lam med myntedressing og oreganomarineret lammeculotte. Hver opskrift byder på lækre smagskombinationer, der kan gøre din hverdag lidt mere spændende.

Hvilke ingredienser passer godt sammen med lam?

Lam er et alsidigt stykke kød, der altså passer godt sammen med mange forskellige smage. En klassisk løsning til lam er mynte. Mange andre friske urter såsom oregano og timian er også lækre at krydre dit lam med.

Hvor lang tid skal lam steges?

Lam kan både nydes rosastegt og gennemstegt – og tilberedningstiden afhænger af din ønskede farve på kødet samt vægten. Rosastegt kød skal have en temperatur på 62-65 grader mens en gennemstegt lam har en temperatur på 70-72 grader.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1299 kr.