Passionsfrugtkage
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Passionsfrugtkage

Delevenlig ret | med passionsfrugtglasur og pistacienødder

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Forkæl dem du holder af med en skøn kage med masser af tropisk smag! Vi blander kagemiks og passionsfrugt, og mens kagen bages gyldenbrun i ovnen, laver vi en forførende glasur af passionsfrugt og flormelis. Top med ristede pistacienødder, og så er din tropiske kage klar til servering.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Nødder
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Nødder, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

5 stk

Passionsfrugt

50 g

Flormelis

(Kan indeholde spor af: Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6125 kJ
Kalorier (kcal)1464 kcal
Fedt62.8 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat190.5 g
Sukker34.2 g
Protein22.9 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Halver passionsfrugt, og grav indmad ud i en skål med en ske. Sigt indmad, hvis du vil have kagen fri for kerner.

Gem 2 spsk passionsfrugt i en lille skål til senere.

Bland kagemiks og resterende passionsfrugt i en skål.

Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.

Bag kage i 30-35 min.

Lad færdig kage afkøle fuldstændig. 

TIP: Vi anbefaler at tage kagemiksen ud af køleskabet 30 min før brug. - Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.

2

Imens, hak pistacienødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pistacienødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

3

Bland flormelis og gemt passionsfrugt i den lille skål.

TIP: Hvis glasur er for tyk, tilsæt et skvæt vand.

4

Anret kage på en tallerken, og top med passionsfrugtglasur og pistacienødder.