Pistaciepaneret lam og rødvinssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pistaciepaneret lam og rødvinssauce

Pistaciepaneret lam og rødvinssauce

med timianbagte gulerødder og grønne bønner

I aften laver vi perfekt festmad - vidunderlig lam, der først steges og derefter bages færdig i ovnen, toppet med hvidløg og hakkede pistacienødder. Lammet får selskab i ovnen af ​​timiankrydrede regnbuegulerødder og grønne bønner, som bages til perfektion! Vi serverer lam og grøntsager med kogte kartofler og en lækker rødvinssauce med hvidløg og timian.

Tags:
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Sulfitter
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Lammeculotte

400 g

Små kartofler

2 stk

Gulerod

1 stk

Gulerod

150 g

Grønne bønner

1 pose

Timian

2 stk

Hvidløgsfed

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

15 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ dl

Vand (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)954 kcal
Energi (kJ)3990 kJ
Fedt69.5 g
Mættet fedt28.8 g
Kulhydrat49.7 g
Sukker14 g
Protein30.6 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag lam
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Tag lammeculotte ud af køleskabet.

Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum, og krydr med et nip salt. Placer lammeculotte med fedtsiden nedad i en stegepande på middel varme, og steg i 8-9 min. Skru op til høj varme, og brun på alle sider i 30 sek.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10 min.

Kog kartofler
2

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side.

Bag grøntsager
3

Del gulerødder (uskrællet) på langs.

Skær ender af grønne bønner.

Pluk timian. 

Fordel gulerødder og grønne bønner i hver sin side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber. Drys gulerødder med halvdelen af timian, og bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

TIP: Hold længst op på timianstilken, og træk dine fingre langs stilken for at frigøre bladene.

Paner lam
4

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak pistacienødder fint. 

Bland pistacienødder og salt [1/4 tsk | ½ tsk] på en tallerken. 

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af hvidløg i en skål. 

Vend bagt lammeculotte i skålen med hvidløg og derefter i pistacienødder. 

Placer med fedtsiden opad på samme bageplade, og bag videre i 5 min.

Lav rødvinsauce
5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg resterende hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende. 

Tilsæt resterende timian, smør [1 spsk | 2 spsk], rødvinssauce, vand [1/4 dl | 1/2 dl], salt [1/4 tsk | ½ tsk] og peber, og lad simre i 2-3 min.

Skær lammeculotte i tynde skiver.

Server
6

Anret lammeculotte, kartofler, gulerødder og grønne bønner på tallerkener. 

Drys med overskydende pistacienødder fra bagepladen.

Top med rødvinssauce.