Misostegt ricotta- og spinattortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misostegt ricotta- og spinattortelloni

Misostegt ricotta- og spinattortelloni

med finrevet ost og frisk rucolasalat

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt ret opskrift, vi kommer nemlig at trylle yderst velsmagende mad frem på under en halv time. Vi laver en fantastisk pasta med portobello, hvidløg, tomat, fløde, ost, tortellini og misopasta. Vi topper med frisk rucola, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

150 g

Portobello

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

40 g

Rucola

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2861 kJ
Kalorier (kcal)684 kcal
Fedt35.9 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat68.7 g
Sukker11.9 g
Protein21.5 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak tomat og svampe groft.

Steg svampe
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
3

Tilsæt tomat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, misopasta [1/2 pakke, 2P], finrevet ost [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], pasta og smør [2 spsk | 4 spsk], lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet og 'al dente'.

Imens, skyl rucola.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med rucola og eventuelt en smule olivenolie.