Skriger børnene efter mad? Så har du valgt ret opskrift, vi kommer nemlig at trylle yderst velsmagende mad frem på under en halv time. Vi laver en fantastisk pasta med portobello, hvidløg, tomat, fløde, ost, tortellini og misopasta. Vi topper med frisk rucola, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Tomat
150 g
Portobello
15 g
Misopasta
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
40 g
Rucola
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 dl
Vand (trin 3)
2 spsk
Smør (trin 3)
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak tomat og svampe groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, misopasta [1/2 pakke, 2P], finrevet ost [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], pasta og smør [2 spsk | 4 spsk], lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet og 'al dente'.
Imens, skyl rucola.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med rucola og eventuelt en smule olivenolie.