Skip to main content
Middelhavsinspireret rejepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret rejepasta

Middelhavsinspireret rejepasta

med stegte cherrytomater og finrevet ost

Når det skal gå stærkt med at få maden på bordet, er pasta altid et sikkert kort. Vi steger rejer, løg og cherrytomater med vores skønne krydderiblandingar som vi kalder Mamas Favorit og Middelhavsdrøm. Derefter tilsætter vi spinat, fløde og pasta, og så topper vi herlighederne med græskarkerner og finrevet ost.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Egg
Crustaceans
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

1 pakke

Madlavningsfløde

20 g

Finrevet ost

150 g

Rejer

4 g

Middelhavsdrøm

60 g

Spinat

4 g

Mamas Favorit

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

1 pakke

Græskarkerner

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2684 kJ
Kalorier (kcal)642 kcal
Fedt22.8 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat75.2 g
Sukker10.8 g
Kostfibre5.5 g
Protein30 g
Salt3.2 g
Calcium0.5 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg rejer
2

Imens, skær løg i tynde skiver.

Halver cherrytomater.

Skyl spinat.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer, løg, cherrytomater, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav sauce
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. 

Tilsæt pasta, og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør. 

Server
4

Anret rejepasta i dybe tallerkener.

Drys med græskarkerner og finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image