Skip to main content
Middelhavsinspireret ovnbagt gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret ovnbagt gnocchi

Middelhavsinspireret ovnbagt gnocchi

med ricotta og citron-basilikumdressing

I aften frister vi med en spændende opskrift med krydret gnocchi som bliver ovnstegt i stedet for at koges. Gnocchi får selskab i ovnen af zucchini, cherrytomater og rødløg, som krydres med medelhavskrydderier og Souvlaki-krydderi. Vi topper herlighederne med citron-basilikum dressing, ristede pinjekerner, ricotta og frisk rucola.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Celery
Senf
Hvede
Gluten
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

1 stk

Zucchini

125 g

Cherrytomater

4 g

Middelhavsdrøm

10 g

Pinjekerner

4 g

Souvlaki-krydderi

4 g

Hello Sunrise

1 stk

Hvidløgsfed

420 g

Gnocchi

1 stk

Basilikum

40 g

Rucola

100 g

Ricotta

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til gnocchi

¼ tsk

Salt til grøntsager

1.5 spsk

Olie til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2631 kJ
Kalorier (kcal)629 kcal
Fedt22.4 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat87.3 g
Sukker9.6 g
Kostfibre7.4 g
Protein21.6 g
Salt6.8 g
Potassium57.6 mg
Calcium10.2 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Halver cherrytomater.

Skær rødløg i 2 cm både.

Bag gnocchi
2

Fordel gnocchi på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber.

Fordel grøntsager på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm, Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag gnocchi og grøntsager i ovnen i 15-25 min, eller indtil grøntsagerne er bløde og gnocchien er brunet og sprød.

Lav dressing
3

Imens, halver citron.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland olivenolie, hvidløg, basilikum, citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Tilsæt pinjekerner
4

Top grøntsager med pinjekerner, når de har 5 min tilbage.

Forbered rucola
5

Skyl rucola.

Server
6

Anret gnocchi og grøntsager i dybe tallerkener.

Dryp med citron-basilikumdressing, og drys med pinjekerner.

Top med rucola og ricotta.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.