
Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta. I aften steger vi orzo med hvidløg, tomatpuré og vores egen krydderiblanding Hello Sunrise, koger den færdig, og vender den derefter med gruyere og chili. Vi topper med ovnbagt peberfrugt, tomat og rødløg, smuldret gedeost, frisk basilikum og mandler.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Revet gruyère
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Tomat
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 stk
Basilikum
180 g
Orzo
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
100 g
Gedeost
(Indeholder: Mælk)
35 g
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
½ tsk
Salt til grøntsager
4.5 dl
Vand til orzotto
½ tsk
Salt til orzotto

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær løg og tomat i 1 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Svits hvidløg og Hello Sunrise i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt orzo og tomatpuré, og steg videre i 1 min.

Tilsæt vand og salt til stegepanden, og bring i kog.
Sænk til middel varme, og kog under låg i 12-14 min, eller indtil 'al dente'.

Imens, hak basilikum og mandler groft.
Vend gruyere og chiliflager i stegepanden med færdig orzo.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Anret orzo i dybe tallerkener.
Top med grøntsager.
Drys med smuldret gedeost, basilikum og mandler.