Skip to main content
Mexicanske fisketacos

Mexicanske fisketacos

med syrlig kålsalat og krydret cajunmayo

Løft din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smage, og spicy cajunmayo, jalapeño og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør fantastisk tacofyld, og sammen med den panerede sej venter en førsteklasses middag.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Pesce
Gluten
Hvede
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Jalapeno

1 stk

Lime

250 g

Sej

8 stk

Små tortillabrød

½ stk

Rødløg

1 stk

Koriander

2 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salsa

Næringsindhold

Energi (kJ)3001 kJ
Kalorier (kcal)717 kcal
Fedt27.3 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat81.3 g
Sukker9.7 g
Kostfibre8.9 g
Protein33.7 g
Salt5.1 g
Trans Fat0.2 g
Potassium296.8 mg
Calcium16.2 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak tomat og rødløg fint.

Snit jalapeno fint.

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Paner fisk
2

Bland hvedemel, Tex-Mex og salt i en dyb tallerken.

Vend fisk i panering, og overfør til en tallerken.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland cajunmayonnaise
4

Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og vand i en lille skål.

Bland tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft, halvdelen af koriander, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Varm tortillabrød
5

Vend snittet kålsalat med et skvæt limesaft i en stor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.

Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalsa.

Top med jalapeno og resterende koriander.

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image