Løft din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smage, og spicy cajunmayo, jalapeño og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør fantastisk tacofyld, og sammen med den panerede sej venter en førsteklasses middag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Jalapeno
1 stk
Lime
250 g
Sej
8 stk
Små tortillabrød
½ stk
Rødløg
1 stk
Koriander
2 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
150 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
5 g
Tex-Mex
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salsa
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak tomat og rødløg fint.
Snit jalapeno fint.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Bland hvedemel, Tex-Mex og salt i en dyb tallerken.
Vend fisk i panering, og overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og vand i en lille skål.
Bland tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft, halvdelen af koriander, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Vend snittet kålsalat med et skvæt limesaft i en stor skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.
Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalsa.
Top med jalapeno og resterende koriander.
TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.