HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicanske Fisketacos
topBanner
Mexicanske fisketacos

Mexicanske fisketacos

med syrlig kålsalat og krydret cajunmayo

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør fantastisk fyld i disse friske tacos, og sammen med den panerede sej venter en førsteklassens middag.

Tags:StærkHurtigBørnevenlig
Allergener:fiskægsennepsulfittergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

1 pose

Koriander

2 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Lime, økologisk

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

5 g

Tex-Mex

½ stk

Rødløg

1 stk

Jalapeño

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3120.03 kJ
Kalorier (kcal)745.7051 kcal
Fedt28.183 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat82.7155 g
Sukker9.1 g
Protein36.3925 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Snit jalapeño fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

2

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en tallerken.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

4

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Vend snittet salat med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.