topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske fisketacos

Mexicanske fisketacos

med syrlig kålsalat og krydret cajunmayo

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør fantastisk fyld i disse friske tacos, og sammen med den panerede sej venter en førsteklassens middag.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Jalapeno

½ stk

Rødløg

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3133 kJ
Kalorier (kcal)749 kcal
Fedt34.6 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat72.3 g
Sukker9 g
Protein33.7 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak tomat og løg [1/2 stk, 2P] fint.

Snit jalapeno [1/2 stk, 2P] fint. 

Hak koriander groft.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Paner fisk
2

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken.

Vend fisk i panering, og overfør til en tallerken.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland cajunmayonnaise
4

Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.

Bland tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft, halvdelen af koriander og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Varm tortillabrød
5

Vend snittet salat med et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. 

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.

Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalsa. 

Top med jalapeno og resterende koriander.

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image