Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smage, og spicy cajunmayo, jalapeno og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, majssalsa og koriander udgør fantastisk fyld i disse friske tacos, og sammen med den panerede sej venter en førsteklassens middag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
1 dåse
Majs
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Jalapeno
½ stk
Rødløg
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.
Snit jalapeno [1/2 stk, 2P] fint.
Hak koriander groft.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken.
Vend fisk i panering.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.
Hæld væde fra majs.
Bland majs, rødløg, et skvæt limesaft, halvdelen af koriander og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend snittet kålsalat, et skvæt limesaft og en skefuld cajunmayonnaise i en stor skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.
Fyld med kålsalat, fisk og majssalsa.
Top med jalapeno og resterende koriander.
TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.