topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske fisketacos

Mexicanske fisketacos

med syrlig kålsalat og krydret cajunmayo

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smage, og spicy cajunmayo, jalapeno og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, majssalsa og koriander udgør fantastisk fyld i disse friske tacos, og sammen med den panerede sej venter en førsteklassens middag.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 dåse

Majs

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Jalapeno

½ stk

Rødløg

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3012 kJ
Kalorier (kcal)720 kcal
Fedt27.7 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat79.2 g
Sukker10.9 g
Protein34.5 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.

Snit jalapeno [1/2 stk, 2P] fint. 

Hak koriander groft.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Paner fisk
2

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken.

Vend fisk i panering.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland cajunmayonnaise
4

Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.

Hæld væde fra majs.

Bland majs, rødløg, et skvæt limesaft, halvdelen af koriander og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Varm tortillabrød
5

Vend snittet kålsalat, et skvæt limesaft og en skefuld cajunmayonnaise i en stor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.

Fyld med kålsalat, fisk og majssalsa.

Top med jalapeno og resterende koriander.

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.