HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicanske Fisketacos
topBanner
Mexicanske fisketacos

Mexicanske fisketacos

med syrlig kålsalat og krydret cajunmayo

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør fantastisk fyld i disse friske tacos, og sammen med den panerede sej venter en førsteklassens middag.

Tags:One PanHurtigBørnevenlig
Allergener:fiskglutensulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

2 stk

Tomat

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

½ stk

Jalapeño

½ stk

Rødløg

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)738.0676 kcal
Energi (kJ)3088.0747 kJ
Fedt28.1355 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat81.0967 g
Sukker8.8 g
Protein36.2388 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/ 200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Snit jalapeño [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

2

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en tallerken.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

4

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Vend snittet salat med et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.