Mexicansk svinekøds-'carnitas'-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk svinekøds-'carnitas'-bowl

Mexicansk svinekøds-'carnitas'-bowl

med krydret ris og sorte bønner

Carnitas er Mexicos svar på pulled pork, og består af svinekød, der simrer til det er mørt, og derefter strimles. Vi bygger vores carnitas-bowl med krydret ris, svinekød, kålsalat, rødløg med lime, fraiche og frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

150 g

Langkornede hvide ris

4 g

Kyllingebouillon

5 g

Tex-Mex

75 g

Spidskål, skåret

1 stk

Rødløg

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

½ pakke

Sorte bønner

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3128 kJ
Kalorier (kcal)748 kcal
Fedt28.3 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker7.7 g
Protein38.7 g
Salt11 g

Redskaber

Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Hæld væde fra sorte bønner [½ pakke, 2P].

Tilsæt ris, sorte bønner, kyllingebouillon, Tex-Mex og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Lav pulled pork
2

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Ay Cajun-ba i en anden gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler.

Forbered løg og kål
3

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Bland limesaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Bland spidskål [1/2 pose, 2P], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med spidskål, rødløg og pulled pork.

Dryp med fraiche.

Drys med koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image