topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk hakkebøf

Mexicansk hakkebøf

med Pico de Gallo, most avocado og søde kartoffelfritter

I aften laver vi mexicanske hakkebøffer, som får perfekt smag af vores færdige Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver også sprøde, søde kartoffelfritter og en skøn Pico de Gallo, en rå salsa, lavet på rødløg, tomat, koriander og lime. Vi topper hakkebøfferne med most avocado, og så er maden klar til at spises!

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

250 g

Hakket oksekød

3 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

½ stk

Lime, økologisk

1 stk

Avocado

2.5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 stk

Æg (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)640 kcal
Energi (kJ)2676 kJ
Fedt25.03 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat57.29 g
Sukker8.4 g
Protein37.64 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 20 min, eller indtil gyldne.

Form hakkebøffer
2

Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], panko, Tex-Mex [½ pakke, 2P], salt* [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en stor skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav Pico de Gallo
4

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Bland tomat, rødløg, limeskal, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt*, peber* og sukker*.

Mos avocado
5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og kom avocado i en mellemstor skål. Tilsæt et stort skvæt limesaft og resterende koriander, og mos med en gaffel. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret fritter, hakkebøffer og Pico de Gallo på tallerkener. Top med avocado.