HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Hakkebøf
topBanner
Mexicansk hakkebøf

Mexicansk hakkebøf

med Pico de Gallo, most avocado og søde kartoffelfritter

I aften laver vi mexicanske hakkebøffer, som får perfekt smag af vores færdige Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver også sprøde, søde kartoffelfritter og en skøn Pico de Gallo, en rå salsa, lavet på rødløg, tomat, koriander og lime. Vi topper hakkebøfferne med most avocado, og så er maden klar til at spises!

Allergener:gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

450 g

Sød kartoffel

250 g

Hakket oksekød

3 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

½ stk

Lime, økologisk

1 stk

Avocado

2.5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker* (trin 4)

½ tsk

Salt* (trin 2)

1 stk

Æg* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2675.6155 kJ
Kalorier (kcal)639.4874 kcal
Fedt25.0323 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat57.2903 g
Sukker8.4 g
Protein37.6385 g
Salt3.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 20 min, eller indtil gyldne.

2

Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], panko, Tex-Mex [½ pakke, 2P], salt* [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en stor skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Bland tomat, rødløg, limeskal, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt*, peber* og sukker*.

5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og kom avocado i en mellemstor skål. Tilsæt et stort skvæt limesaft og resterende koriander, og mos med en gaffel. Krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret fritter, hakkebøffer og Pico de Gallo på tallerkener. Top med avocado.