Marokkanske kikærter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkanske kikærter

Marokkanske kikærter

med spenatcouscous & persille

Se her, en perfekt ret, når det skal gå hurtigt! En varmende, cremet gryderet med kikærter, grøntsager, knuste tomater og kokosmælk smagt til med en velsmagende krydderiblanding fra Mellemøsten. Server med varm couscous blandet med friske tomater og persille, og nyd en middag, du oplever med alle dine sanser.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

100 ml

Kokosmælk

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

4 g

Saha-Ras

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

½ dåse

Tomatpuré

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rødløg

1 pakke

Kikærter

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Gulerod

4 g

Grøntsagsbouillon

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2650 kJ
Fedt19.43 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat79.01 g
Sukker23 g
Protein23.43 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Skyl spinat under koldt vand*.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min. Tilsæt kikærter, hvidløg, tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Saha-Ras, og steg i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk [1/2 pakke, 2P], vand* [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip chiliflager, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Bland spinatcouscous
5

Hak mandler groft. Hak persille groft. Hak spinat groft. Vend spinat og halvdelen af persille i gryden med couscous.

Server
6

Anret spinatcouscous og kikærter i dybe tallerkener. Top med mandler og resterende persille.