Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag laver vi en sprød italiensk salat med ostede hvidløgsbrød til. I salaten kommes bl.a. æble, høvlet ost og balsamico i for et sprødt og syrligt bid. Og til hvidløgsbrødene laves hvidløgssmør med masser af persille, og der toppes med finrevet ost. Den her ret er perfekt til dage, hvor du ønsker noget nemt og hurtigt, som ikke ligger for tungt i maven. Eller, den er et perfekt supplement til et italiensk bord med flere andre retter på.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
40 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
2 stk
Hvidløgsfed
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Kruspersille
20 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
2 spsk
Smør til brød
½ spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Bland persille, hvidløg, smør og et nip salt og peber i en lille skål.
Del brød på langs.
Smør med hvidløgssmør, top med finrevet ost.
Bag på en bageplade med bagepapir i 6-8 min, eller indtil indtil sprødt og gyldent.
Imens, skyl salat.
Skær agurk og æble i halve skiver.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Bland balsamico, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Tilsæt salat, agurk, pinjekerner og høvlet ost, og vend rundt.
Anret salat i en skål.
Skær brødet i stykker, og server ved siden af salat.