Sprød italiensk salat med høvlet ost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød italiensk salat med høvlet ost

Sprød italiensk salat med høvlet ost

2 servinger | med hvidløgsbrød

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag laver vi en sprød italiensk salat med ostede hvidløgsbrød til. I salaten kommes bl.a. æble, høvlet ost og balsamico i for et sprødt og syrligt bid. Og til hvidløgsbrødene laves hvidløgssmør med masser af persille, og der toppes med finrevet ost. Den her ret er perfekt til dage, hvor du ønsker noget nemt og hurtigt, som ikke ligger for tungt i maven. Eller, den er et perfekt supplement til et italiensk bord med flere andre retter på.

Allergener:
Sulfitter
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

2 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Kruspersille

20 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til brød

½ spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3028 kJ
Kalorier (kcal)724 kcal
Fedt35.3 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker14.2 g
Protein26 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stor pande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Bland persille, hvidløg, smør og et nip salt og peber i en lille skål.

Bag brød
2

Del brød på langs.

Smør med hvidløgssmør, top med finrevet ost.

Bag på en bageplade med bagepapir i 6-8 min, eller indtil indtil sprødt og gyldent.

Lav salat
3

Imens, skyl salat.

Skær agurk og æble i halve skiver.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Bland balsamico, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Tilsæt salat, agurk, pinjekerner og høvlet ost, og vend rundt.

Server
4

Anret salat i en skål.

Skær brødet i stykker, og server ved siden af salat.