Ostegratinerede rosenkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostegratinerede rosenkål

Ostegratinerede rosenkål

Delevenlig ret | med bearnaisemayonnaise

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Rosenkål er en skøn kål, som desværre ofte deler vandene. Men med denne rosenkålssnack, som også er skøn som tilbehør, er der store chancer for, at alle vil være med! Rosenkålene bages gyldne og sprøde sammen med finrevet ost og serveres med en bearnaisedip. Hurtigt, enkelt og helt enormt velsmagende!

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rosenkål

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Estragon

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1547 kJ
Kalorier (kcal)370 kcal
Fedt27.6 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat11.6 g
Sukker8.3 g
Protein13.9 g
Salt1.8 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered rosenkål
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i to.

Bland rosenkål med olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål. Vend sammen.

Bag rosenkål
2

Drys finrevet ost på en bageplade med bagepapir.

Fordel rosenkål på bagepladen oven på osten, så de ligger med den flade side nedad.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil gyldne.

Bland dip
3

Imens, hak estragon fint.

Bland mayonnaise, estragon, sukker, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
4

Server rosenkål med bearnaisemayonnaise som dip.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image