Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Rosenkål er en skøn kål, som desværre ofte deler vandene. Men med denne rosenkålssnack, som også er skøn som tilbehør, er der store chancer for, at alle vil være med! Rosenkålene bages gyldne og sprøde sammen med finrevet ost og serveres med en bearnaisedip. Hurtigt, enkelt og helt enormt velsmagende!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Rosenkål
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Estragon
1 stk
Citron
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i to.
Bland rosenkål med olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål. Vend sammen.
Drys finrevet ost på en bageplade med bagepapir.
Fordel rosenkål på bagepladen oven på osten, så de ligger med den flade side nedad.
Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil gyldne.
Imens, hak estragon fint.
Bland mayonnaise, estragon, sukker, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.
Server rosenkål med bearnaisemayonnaise som dip.