Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller på en picnic. Vi fylder vores wraps med kikærter most med karry og srirachamayonnaise, salatblanding, frisk æble og hakket mandel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Kikærter
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
60 g
Blandet salat
80 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
4 g
Curry-On
1 stk
Æble
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
I en stor skål blandes mayonnaise med sriracha.
Skyl kikærter under koldt vand i en si.
Mos kikærter groft med en gaffel i en stor skål.
Tilsæt Curry-On, srirachamayonnaise, salt [1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Skyl salatblanding.
Hak mandler groft.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Fyld tortillas med kikærtemos, salatblanding, æble og mandler, og rul sammen til wraps.