HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKikærtesalat
topBanner
Kikærtesalat

Kikærtesalat

med bagte cherrytomater quinoa & persille

Ovnbagte kikærter og cherrytomater får kærlig behandling af smagfuld krydderiblanding, som lægger bunden sammen med mættende quinoa. Pikante radiser, friske cherrytomater og crunchy græskarkerner tilføjer en ekstra dimension, mens den velafbalancerede citrondressing og salatost er prikken over i’et. Kort sagt, en varm, fyldig salat, der gør hverdagen lidt sjovere.

Tags:VegetariskLet at lave
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Kikærter

125 g

Cherrytomater

4 g

Central American Style

1 stk

Citron, økologisk

75 g

Radiser

1 pose

Bredbladet persille

12.5 g

Honning

100 g

Blandet salat

20 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

200 g

Græskarkerner

10 dl

Quinoa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2619.1111 kJ
Kalorier (kcal)625.9825 kcal
Fedt14.748 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat94.0553 g
Sukker16.1 g
Protein23.7002 g
Salt0.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand*, grøntsagsbouillon og quinoa i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Lad simre i 15 min. Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

2

Dræn kikærter i et dørslag. Skær tomater i halve.

3

Fordel kikærter og 1/2 cherrytomater på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Drys med. Central American Style (stærk!). Krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen. Bag i ovnen i 15-20 min. Fordel græskarkerner på samme bageplade, når der er 5 min tilbage.

4

Riv citronskal. Skær citron i både. Snit radisser fint. Hak persilleblade groft. 

5

Bland citronskal, en skvæt citronsaft, honning [½ pakke, 2 pers.], en smule oliveolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt salat, friske cherrytomater, radisser, quinoa og ½ persille. 


6

Anret quinoasalat i dybe tallerkener. Top med ovnbagte cherrytomater, kikærter og græskarkerner. Drys med salatost og resterende persille. Server med citronbåde.