topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconpizza

Baconpizza

med cremet spinat, karamelliserede løg & salvie

Trods den italienske overbevisning om runde pizzaer, og dyk ned i en firkantet pool af himmelske smage, der er alt andet end kantet. Spinatens fyldige cremethed får dine smagsløg til at svæve væk til Strombolis solnedgang efter en let byge af bitter salvie og søde, karamelliserede løg.

Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Løg

200 g

Brune champignon

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Crème fraiche

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

20 g

Pecorino Romano-ost

½ pose

Salvie

100 g

Blandet salat

60 g

Spinat

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

g

Bacon, tern

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2310 kJ
Fedt8.6 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat90 g
Sukker2.8 g
Protein14.6 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Steg bacon & svampe
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade. Halver løg, og skær i tynde skiver. Skær svampe i tynde skiver. Riv hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, bacon og et nip salt*, og steg i 3-4 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidløg, og lad simre i 1 min. Stil til side i en skål.

Lav spinatsauce
2

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg løg i 5-6 min, eller indtil de er bløde. Skru op for varmen, og steg videre i 2 min, eller indtil løgene begynder at få farve. Tilsæt spinat, og rør rundt indtil den er faldet sammen. Tilsæt creme fraiche, og rør rundt. Tag panden af varmen, og smag til med salt* og peber*.

Rul dejen ud
3

Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadejen ud på bagepladen.

Læg fyld på
4

Fordel spinatsauce ud over pizzaen. Top med bacon og svampe. Riv ost til flager med en kartoffelskræller, og drys ud over pizzaen. Bag pizza i ovnen i 10-15 min, eller indtil skorpen er gylden og osten er smeltet.

Lav salat
5

Halver agurk, og skær i tynder skiver. Bland agurk og salatblanding i en skål. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Hak salvie fint.

Server
6

Tag pizzaen ud af ovnen, og drys med salvie, og skær ud i stykker. Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image