topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bønneenchiladas

Bønneenchiladas

med svampe, tomatsalsa & fraiche

Disse vegetariske enchiladas er pakket med mexicanske smage, der får tænderne til at løbe i vand, og er en seriøs konkurrent til de vanlige fredagstacos. Glem fornuft og etikette for et øjeblik, sæt hænderne i og lad krydrede bønner, smeltende ost, svampe og tomat fylde dine sanser.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Lime

200 g

Brune champignon

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

½ pakke

Sorte bønner

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Hello Mexico

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)826 kcal
Energi (kJ)3457 kJ
Fedt23.51 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat123.2 g
Sukker3.6 g
Protein27.34 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

Steg svampe
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min. Stil til side i en skål. Steg gulerod og 1/2 rødløg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater og Hello Mexico.

Lav tomatsauce
3

Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Hæld halvdelen af saucen i en skål. Tilsæt svampe og bønner til stegepanden. Rør rundt. 

Lav enchiladas
4

Fyld tortillabrød med svampe og bønner. Rul sammen til enchiladas (2 pr. person). Læg enchiladas i et ildfast fad med bagepapir. Hæld resterende tomatsauce over. Drys med ost. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

Bland salsa
5

Hak tomat og agurk. Hak koriander fint. Skær lime i både. Bland tomat, agurk, koriander, en skvæt limesaft, olivenolie*, resterende rødløg, et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret enchiladas på tallerkener. Top med salsa og fraiche. Server med limebåde.