HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBønneenchiladas
topBanner
Bønneenchiladas

Bønneenchiladas

med svampe, tomatsalsa & fraiche

Disse vegetariske enchiladas er pakket med mexicanske smage, der får tænderne til at løbe i vand, og er en seriøs konkurrent til de vanlige fredagstacos. Glem fornuft og etikette for et øjeblik, sæt hænderne i og lad krydrede bønner, smeltende ost, svampe og tomat fylde dine sanser.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Lime

4 stk

Brune champignon

50 g

Gulerod

¼ tsk

Hvidløgsfed

1 dl

Rødløg

Sorte bønner

Hakkede tomater

Hello Mexico

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Tomat

Agurk

Koriander

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3456.4756 kJ
Kalorier (kcal)826.1175 kcal
Fedt23.5075 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat123.2017 g
Sukker3.6 g
Protein27.3372 g
Salt3.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min. Stil til side i en skål. Steg gulerod og 1/2 rødløg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater og Hello Mexico.

3

Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Hæld halvdelen af saucen i en skål. Tilsæt svampe og bønner til stegepanden. Rør rundt. 

4

Fyld tortillabrød med svampe og bønner. Rul sammen til enchiladas (2 pr. person). Læg enchiladas i et ildfast fad med bagepapir. Hæld resterende tomatsauce over. Drys med ost. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

5

Hak tomat og agurk. Hak koriander fint. Skær lime i både. Bland tomat, agurk, koriander, en skvæt limesaft, olivenolie*, resterende rødløg, et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret enchiladas på tallerkener. Top med salsa og fraiche. Server med limebåde.