topBanner
Bønneenchiladas

Bønneenchiladas

med svampe, tomatsalsa & fraiche

Disse vegetariske enchiladas er pakket med mexicanske smage, der får tænderne til at løbe i vand, og er en seriøs konkurrent til de vanlige fredagstacos. Glem fornuft og etikette for et øjeblik, sæt hænderne i og lad krydrede bønner, smeltende ost, svampe og tomat fylde dine sanser.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Brune champignon

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

½ pakke

Sorte bønner

1 dåse

Hakkede tomater

4 g

Hello Mexico

1 pakke

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 pose

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

1 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3217 kJ
Kalorier (kcal)769 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat103 g
Sukker18 g
Protein31 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min. Stil til side i en skål. Steg gulerod og 1/2 rødløg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater og Hello Mexico.

3

Tilsæt vand. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt og peber. Hæld halvdelen af saucen i en skål. Tilsæt svampe og bønner til stegepanden. Rør rundt.

4

Fyld tortillabrød med svampe og bønner. Rul sammen til enchiladas (2 pr. person). Læg enchiladas i et ildfast fad med bagepapir. Hæld resterende tomatsauce over. Drys med ost. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

5

Hak tomat og agurk. Hak koriander fint. Skær lime i både. Bland tomat, agurk, koriander, en skvæt limesaft, olivenolie, resterende rødløg, et nip salt og peber i en skål.

6

Anret enchiladas på tallerkener. Top med salsa og fraiche. Server med limebåde.