Skip to main content
Bønneenchiladas

Bønneenchiladas

med svampe, tomatsalsa & fraiche

4.1
(41)

Disse vegetariske enchiladas er pakket med mexicanske smage, der får tænderne til at løbe i vand, og er en seriøs konkurrent til de vanlige fredagstacos. Glem fornuft og etikette for et øjeblik, sæt hænderne i og lad krydrede bønner, smeltende ost, svampe og tomat fylde dine sanser.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Citrusfrugt

200 g

Brune champignon

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

½ pakke

Sorte bønner

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Hello Mexico

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

1 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)826.1 kcal
Energi (kJ)3456.5 kJ
Fedt23.5 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat123.2 g
Sukker3.6 g
Kostfibre6.6 g
Protein27.3 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

Steg svampe
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min. Stil til side i en skål. Steg gulerod og 1/2 rødløg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater og Hello Mexico.

Lav tomatsauce
3

Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Hæld halvdelen af saucen i en skål. Tilsæt svampe og bønner til stegepanden. Rør rundt. 

Lav enchiladas
4

Fyld tortillabrød med svampe og bønner. Rul sammen til enchiladas (2 pr. person). Læg enchiladas i et ildfast fad med bagepapir. Hæld resterende tomatsauce over. Drys med ost. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

Bland salsa
5

Hak tomat og agurk. Hak koriander fint. Skær lime i både. Bland tomat, agurk, koriander, en skvæt limesaft, olivenolie*, resterende rødløg, et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret enchiladas på tallerkener. Top med salsa og fraiche. Server med limebåde.