
Disse vegetariske enchiladas er pakket med mexicanske smage, der får tænderne til at løbe i vand, og er en seriøs konkurrent til de vanlige fredagstacos. Glem fornuft og etikette for et øjeblik, sæt hænderne i og lad krydrede bønner, smeltende ost, svampe og tomat fylde dine sanser.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Citrusfrugt
200 g
Brune champignon
1 stk
Gulerod
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
½ pakke
Sorte bønner
1 pakke
Hakkede tomater
4 g
Hello Mexico
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
1 pose
Koriander
75 g
Fraiche
¼ tsk
Salt
1 dl
Vand

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min. Stil til side i en skål. Steg gulerod og 1/2 rødløg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater og Hello Mexico.

Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Hæld halvdelen af saucen i en skål. Tilsæt svampe og bønner til stegepanden. Rør rundt.

Fyld tortillabrød med svampe og bønner. Rul sammen til enchiladas (2 pr. person). Læg enchiladas i et ildfast fad med bagepapir. Hæld resterende tomatsauce over. Drys med ost. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

Hak tomat og agurk. Hak koriander fint. Skær lime i både. Bland tomat, agurk, koriander, en skvæt limesaft, olivenolie*, resterende rødløg, et nip salt* og peber* i en skål.

Anret enchiladas på tallerkener. Top med salsa og fraiche. Server med limebåde.