Crostini med cremede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Crostini med cremede rejer

Crostini med cremede rejer

2 portioner | med røget paprika og frisk forårsløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Crostini er en italiensk forret bestående af små skiver ristet brød med toppings. I aften topper vi vores crostini med stegte rejer vendt med crème fraiche og citronsaft, røget paprika og frisk forårsløg.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Forårsløg

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

2 g

Røget paprika

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1450 kJ
Kalorier (kcal)347 kcal
Fedt14.8 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat37.5 g
Sukker6 g
Protein15.2 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Lav crostini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt. 

Bag i midten af ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Steg rejer
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg rejer med paprika, salt [1/4 tsk] og et nip peber i 2-3 min, indtil gyldne og gennemstegte, og overfør til en skål.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav dressing
3

Imens, vend crème fraiche, citronsaft [1/2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i skålen med rejer.

Snit forårsløg fint.

Server
4

Top crostini med rejer, drys med et nip røget paprika og forårsløg, og pres citronsaft over.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image