
Velsmagende og nem er denne ret, hvor mandelpaneret kylling serveres med ovnbagt rødløg, aubergine og kartofler, som får fantastisk smag af at blive bagt med vores lækre krydderiblanding Ay Cajun-ba! En cremet og syrlig hvidløgsdressing med citron og yoghurt er perfekt tilbehør.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Rødbede
2 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til grøntsager
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Hak mandler fint.
Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær citron i både.
Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland mandler, panko, Mamas Favorit og salt i en anden dyb tallerken.
Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en ren tallerken.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Imens, bland persille, fraiche, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Anret svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med persille.
Server med persilledressing.

