
Velsmagende og nem er denne ret, hvor mandelpaneret kød serveres med ovnbagt gulerod, rødbede og kartofler, som får fantastisk smag af at blive bagt med vores dejlige krydderiblanding Ay Cajun-ba. En cremet og syrlig yoghurtdressing med citron og persille er perfekt tilbehør.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødbede
2 stk
Gulerod
1 stk
Citrusfrugt
20 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter)
½ stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
300 g
Svinekamfilet
25 g
Panko
(Indeholder: Sulfitter, Hvede, Gluten)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Hak mandler fint.
Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Skær citron i både.
Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland mandler, panko og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken.
Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering. Overfør til en ren tallerken.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.

Imens, bland persille, yoghurt, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Anret svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med persille.
Server med yoghurtdressing