Mandelpaneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mandelpaneret svinekød

Mandelpaneret svinekød

med ovnbagte grøntsager og yoghurtdressing

Velsmagende og nem er denne ret, hvor mandelpaneret kød serveres med ovnbagt gulerod, rødbede og kartofler, som får fantastisk smag af at blive bagt med vores dejlige krydderiblanding Ay Cajun-ba. En cremet og syrlig yoghurtdressing med citron og persille er perfekt tilbehør.

Tags:
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Nødder
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rødbede

2 stk

Gulerod

1 stk

Citron

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

300 g

Svinekamfilet

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)728 kcal
Energi (kJ)3045 kJ
Fedt27.9 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker18.7 g
Protein45.8 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Hak mandler fint. 

Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Skær citron i både.

Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Paner kød
3

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland mandler, panko og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken.

Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panering. Overfør til en ren tallerken.

Steg kød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.

Lav yoghurtdressing
5

Imens, bland persille, yoghurt, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med persille.

Server med yoghurtdressing