Velsmagende og nem er denne ret, hvor mandelpaneret kød serveres med ovnbagt gulerod, rødbede og kartofler, som får fantastisk smag af at blive bagt med vores dejlige krydderiblanding Ay Cajun-ba. En cremet og syrlig yoghurtdressing med citron og persille er perfekt tilbehør.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødbede
2 stk
Gulerod
1 stk
Citron
20 g
Mandler
½ stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
300 g
Svinekamfilet
25 g
Panko
4 g
Ay Cajun-ba
1 pakke
Yoghurt
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Hak mandler fint.
Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Skær citron i både.
Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland mandler, panko og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken.
Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering. Overfør til en ren tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.
Imens, bland persille, yoghurt, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Anret svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med persille.
Server med yoghurtdressing