Yaki udon er en japansk ret med en base af mienudler. Vores fantastiske variant indeholder veggiebidder, grøntsager, asiatisk woksauce, sød chilisauce, misopasta og hvidvinseddike. Vi topper herlighederne med crunchy peanuts og skivet forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
1 stk
Pak choi
150 g
Mienudler
20 g
Saltede peanuts
75 g
Asiatisk woksauce
½ stk
Rødløg
20 g
Sød chilisauce
10 g
Sesamfrø
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Forårsløg
1 stk
Lime
15 g
Misopasta
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ tsk
Salt til sauce
1 dl
Gemt nudelvand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak pak choi groft.
Halver lime.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans, rødløg, pak choi og gulerod med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt asiatisk woksauce, sød chilisauce, misopasta, salt og nudelvand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt nudler, sesamfrø og et skvæt limesaft, og vend sammen.
Imens, snit forårsløg fint.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med forårsløg og peanuts.