Skip to main content
Lynstegte citruspeber-rejer og rødbederelish

Lynstegte citruspeber-rejer og rødbederelish

med dildbulgur og cremet sennepsdressing

Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores citrusfrugtpeberrejer og rødbederelish. Denne friske ret kombinerer gyldenstegte rejer, smørvendt dildbulgur og syrlig relish for perfekt balance, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.

Tags:
Lynhurtig
Spis mig først
Comfort Food
Allergener:
Sennep
Mælk
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sesam
Nøtter
Jordnødder
Kan indeholde spor af allergener
Gluten
Kamut
Khorasanhvede
Havre
Rug
Byg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradLet
Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Dild

20 g

Solsikkekerner

(Indeholder: Sesam, Nøtter, Jordnødder, Kan indeholde spor af allergener)

1 stk

Rødbeder, forkogte

85 g

Bulgur

(Indeholder: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg, Kan indeholde spor af allergener, Hvede, Gluten)

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

60 g

Blandet salat

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Sukker til relish

¼ tsk

Salt til relish

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Smør til bulgur

Energi (kJ)2503 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt31.8 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat166.6 g
Sukker122 g
Kostfibre37.4 g
Protein19.6 g
Kolesterol78 mg
Salt4.5 g
Potassium567.5 mg
Calcium55.9 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, halver citrusfrugt.

Bland sennep, fraiche, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

2

Skær rødbede i 1 cm tern.

Bland rødbede, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Skyl salat.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med citrusfrugtpeber og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Riv dild i grove stykker.

Vend dild, solsikkekerner og smør i gryden med bulgur.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

4

Anret bulgur, rødbederelish og salat i skåle.

Top salat med avocado og rejer.

Dryp med sennepsdressing.