
Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores citrusfrugtpeberrejer og rødbederelish. Denne friske ret kombinerer gyldenstegte rejer, smørvendt dildbulgur og syrlig relish for perfekt balance, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Dild
20 g
Solsikkekerner
(Indeholder: Sesam, Nøtter, Jordnødder, Kan indeholde spor af allergener)
1 stk
Rødbeder, forkogte
85 g
Bulgur
(Indeholder: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg, Kan indeholde spor af allergener, Hvede, Gluten)
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
60 g
Blandet salat
2 g
Citronpeber
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Sukker til relish
¼ tsk
Salt til relish
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Smør til bulgur
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, halver citrusfrugt.
Bland sennep, fraiche, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær rødbede i 1 cm tern.
Bland rødbede, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Skyl salat.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med citrusfrugtpeber og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Riv dild i grove stykker.
Vend dild, solsikkekerner og smør i gryden med bulgur.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret bulgur, rødbederelish og salat i skåle.
Top salat med avocado og rejer.
Dryp med sennepsdressing.