Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. I dag skal vi lave de lækreste kartoffelbåde, som ostegratineres i ovnen, og bagefter toppes med gyldenstegt chorizo og majs. Inspirationen er mexicansk, så selvfølgelig skal vores 'loaded' mexi-kartofler drysses med frisk koriander og serveres med syrlig fraichedressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Koriander
500 g
Kartofler
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 dåse
Majs
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Hæld væde fra majs.
Steg chorizo og majs i 4-5 min, eller indtil gyldent.
Tag færdige fritter ud af ovnen, og top med revet cheddar-/goudablanding.
Bag videre i ovnen i 3-4 min, eller indtil ost er smeltet.
Bland fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret fritter på et sort fad.
Top med chorizo, majs og koriander.
Server med fraichedressing i en lille skål.