Skip to main content
Tex-Mex-kartofler med revet cheddar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex-Mex-kartofler med revet cheddar

Tex-Mex-kartofler med revet cheddar

Delevenlig ret | med chorizo og koriander

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. I dag skal vi lave de lækreste kartofler, som ostegratineres i ovnen, og bagefter toppes med gyldenstegt chorizo og majs. Inspirationen er mexicansk, så selvfølgelig skal vores 'loaded' Tex-Mex-kartofler drysses med frisk koriander og serveres med syrlig fraichedressing.

Allergener:
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

120 g

Chorizo, ternet

1 stk

Koriander

500 g

Kartofler

75 ml

Fraiche

1 g

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2525 kJ
Kalorier (kcal)604 kcal
Fedt29.5 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat59.1 g
Sukker8.5 g
Kostfibre4.6 g
Protein27.6 g
Salt4.3 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg chorizo og majs
2

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Hæld væde fra majs.

Steg chorizo og majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Gratiner kartofler
3

Tag færdige kartofler ud af ovnen, og top med revet cheddar/gouda.

Bag videre i ovnen i 3-4 min, eller indtil ost er smeltet.

Bland fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Anret kartofler på et stort fad.

Top med chorizo, majs og koriander.

Server med fraichedressing.