HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingebryst
topBanner
Kyllingebryst

Kyllingebryst

med bacon & kartofler

Hvem kan sige nej til kylling, gulerødder og zucchini stegt med bacon? Når kylling, grøntsager og bacon er stegt, blander vi creme fraiche i, og så har vi en lækker cremet sauce på få minutter. Vi serverer med kogte kartofler & forårsløg, og så kan den kulinariske fest begynde!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Kyllingebouillon

400 g

Zucchini

280 g

Små kartofler

75 g

Kyllingebryst

70 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Bacon, tern

1 stk

Gulerod

efter behov

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Smør* (trin 2)

1.5 dl

Hvedemel* (trin 4)

¼ tsk

Vand* (trin 5)

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)575.2175 kcal
Energi (kJ)2406.71 kJ
Fedt22.6125 g
Mættet fedt11.2 g
Kulhydrat45.035 g
Sukker5.7 g
Protein45.979 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet).

2

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra, tilsæt en klat smør*, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak gulerod (uskrællet) og zucchini fint. Snit forårsløg fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon [1/2 pakke, 2P], gulerod og zucchini i 3-4 min, og overfør til en skål.

4

Bland hvedemel* [1,5 spsk | 3 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber* på en tallerken. Vend kylling på tallerkenen. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet. Tilsæt vand* [1,5 dl | 3 dl] og bouillon til stegepanden, og bring i kog. Lad simre i 5 min på middelhøj varme. 

5

Tilsæt grøntsager og bacon, og lad simre videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt creme fraiche [2 spsk | 4 spsk], og smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

6

Anret kartofler og kylling i dybe tallerkener. Top med sauce og grøntsager. Drys med forårsløg.