Skip to main content
Kung fu-nudler og svinekød

Kung fu-nudler og svinekød

med sød chilisauce og sesam-pak choi

4.1
(76)

Tag dine smagsløg med på en tur til Asien med vores Kung fu-nudler og svinekød. Denne ret indfanger essensen af ​​det asiatiske køkken, og kombinerer dristige smage og aromatiske krydderier.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Forårsløg

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

300 g

Svinekamfilet

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Ketchup til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Mel til sauce

2 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Sukker til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

Energi (kJ)2920 kJ
Kalorier (kcal)698 kcal
Fedt18.1 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat86.4 g
Sukker20.8 g
Kostfibre7.4 g
Protein45.4 g
Salt8.3 g
Potassium499.1 mg
Calcium63.5 mg
Iron1 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Snit forårsløg og pak choi fint, og adskil den grønne og hvide del af pak choi.

Hak hvidløg fint.

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Bland woksauce
3

Imens, bland sød chilisauce, halvdelen af sojasauce, ketchup, sukker, grøntsagsbouillon, hvedemel og vand i en lille skål.

Bland sesamfrø, resterende sojasauce, sukker, halvdelen af forårsløg og den grønne del af pak choi i en stor skål.

Steg svinekød
4

Skær svinekød i 1 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav kung fu-nudler
5

Tilsæt hvidløg, peberfrugt, resterende pak choi og forårsløg til stegepanden, og steg i 2-3 min.

Tilsæt woksauce, og steg videre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt færdige nudler, og vend sammen.

Server
6

Anret kung fu-nudler i dybe tallerkener.

Top voksennudler med sesam-pak choi.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image