I aften skal vi have ris, kylling og grøntsager tilberedt med masser af fantasi! Vi koger ris med vores lækre krydderiblanding Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen, og steger den færdig i ovnen. Samtidig steger vi gulerod, zucchini, pak choi og hvidløg. Alt dette topper vi med en fantastisk, sød chilisauce!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
40 g
Sød chilisauce
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Lime, økologisk
1 stk
Forårsløg
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod
2.5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Zucchini
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, Ginger Ninja [½ pakke, 2P] og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!
Krydr kylling med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg kylling i 1 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær gulerod (uskrællet) i ½ cm tern. Hak pak choi groft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg fint. Skær lime i både.
Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 3-4 min. Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål. Bland sød chilisauce, sojasauce og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middellav varme. Tilsæt chilisauce, og lad simre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet. Skær kylling i skiver.
Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener. Top med kylling og chilisauce. Drys med forårsløg. Server med limebåde.