HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Kylling
topBanner
Krydret kylling

Krydret kylling

med hvidløgstegte grøntsager og sød chilisauce

I aften skal vi have ris, kylling og grøntsager tilberedt med masser af fantasi! Vi koger ris med vores lækre krydderiblanding Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen, og steger den færdig i ovnen. Samtidig steger vi gulerod, zucchini, pak choi og hvidløg. Alt dette topper vi med en fantastisk, sød chilisauce!

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:glutensojaægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Forårsløg

200 g

Pak choi

1 stk

Gulerod

2.5 g

Ginger Ninja

(Indeholderæg, sennep)

110 g

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)632 kcal
Energi (kJ)2644 kJ
Fedt11.45 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat86.85 g
Sukker20.5 g
Protein45.04 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, Ginger Ninja [½ pakke, 2P] og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

2

Krydr kylling med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg kylling i 1 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Skær gulerod (uskrællet) i ½ cm tern. Hak pak choi groft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg fint. Skær lime i både.

4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 3-4 min. Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål. Bland sød chilisauce, sojasauce og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

5

Opvarm samme stegepande på middellav varme. Tilsæt chilisauce, og lad simre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet. Skær kylling i skiver.

6

Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener. Top med kylling og chilisauce. Drys med forårsløg. Server med limebåde.