HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Kylling
topBanner
Krydret kylling

Krydret kylling

med fladbrød & yoghurt-hummusdressing

Lav en fladbrødswrap til aftensmad eller frokost! Her fylder vi den med krydret kylling, rødløg, agurk, tomat og rødkål, som vi topper med en cremet og gylden hummusdressing. Fladbrødswrappen er også super praktisk at tage med på en picnic, så hvis der er noget tilbage, så kan du tilberede de sidste fladbrød, og tage på eventyrlig picnic i morgen!

Tags:HurtigOne PanUnder 650 kcal
Allergener:mælksesamgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

300 g

Kyllingebryst, strimler

1 stk

Citron, økologisk

75 g

Rødkål, skåret

50 g

Hummus

(Indeholdersesam)

2 stk

Fladbrød

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1542.8292 kJ
Kalorier (kcal)368.745 kcal
Fedt13.8925 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat13.2625 g
Sukker10.1 g
Protein41.8488 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 180°C/160°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær tomat og agurk i 1 cm tern. Riv citronskal fint, og skær citron i både.

2

Bland Panamad, en smule olivenolie*, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Vend kylling og rødløg i skålen.

3

Bland yoghurt, hummus, citronskal og et nip salt* og peber* i en lille skål. Bland rødkål, citronsaft [2 tsk | 4 tsk] og et nip salt* i en anden skål. Bland agurk, tomat, en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft i en tredje skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling og rødløg i 5-6 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Pak fladbrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 2-3 min.

6

Anret kylling, løg, agurk, tomat og rødkål i dybe tallerkener. Dryp med hummusdressing. Server med fladbrød.