Krydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kylling

Krydret kylling

med fladbrød & yoghurt-hummusdressing

Lav en fladbrødswrap til aftensmad eller frokost! Her fylder vi den med krydret kylling, rødløg, agurk, tomat og rødkål, som vi topper med en cremet og gylden hummusdressing. Fladbrødswrappen er også super praktisk at tage med på en picnic, så hvis der er noget tilbage, så kan du tilberede de sidste fladbrød, og tage på eventyrlig picnic i morgen!

Tags:
Under 650 kcal
One Pan
Hurtig
Allergener:
Sesam
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

300 g

Kyllingebryststrimler

2 stk

Fladbrød

75 g

Rødkål, skåret

50 g

Hummus

(Indeholder Sesam)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Citron, økologisk

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)369 kcal
Energi (kJ)1543 kJ
Fedt13.74 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat13.11 g
Sukker9.9 g
Protein41.85 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 180°C/160°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær tomat og agurk i 1 cm tern. Riv citronskal fint, og skær citron i både.

Mariner kylling
2

Bland Panamad, en smule olivenolie*, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Vend kylling og rødløg i skålen.

Bland råvarer
3

Bland yoghurt, hummus, citronskal og et nip salt* og peber* i en lille skål. Bland rødkål, citronsaft [2 tsk | 4 tsk] og et nip salt* i en anden skål. Bland agurk, tomat, en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft i en tredje skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling og rødløg i 5-6 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Varm fladbrød
5

Pak fladbrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Anret kylling, løg, agurk, tomat og rødkål i dybe tallerkener. Dryp med hummusdressing. Server med fladbrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image